У категорії записів: 163
Показано новин: 161-163
Сторінки: « 1 2 ... 7 8 9


Сортувати за: Date · Name · Comments · Views

Переможці Конкурсу з комп'ютерної графіки "Розфарбуй життя"

22 квітня 2019 року відбувся фінальний етап Сумського обласного конкурсу з комп'ютерної графіки «Розфарбуй життя».

Конкурс проходив на базі кафедри інформатики фізико-математичного факультету Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка.

Учні нашого закладу профілю підготовки «Основи web-дизайну та web-програмування» Джобава Ельдар та Корінєва Катерина під керівництвом викладача Юрченка А.О. прийняли участь у конкурсі у номінації «Краща 2d векторна графіка» і посіли 3 місце.

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм успіхів у подальшому житті!

Новини | Просмотров: 128 | Дата: 03.05.19 | Комментарии (0)

Майстер-клас із кулінарного напрямку

09 лютого 2019 в рамках співпраці та проведення сумісних заходів учні Комунальної установи «Міський міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Сумської міської ради відвідали майстер-клас із кулінарного напрямку, який провели учнівський та педагогічний колективи ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», Державний професійно-технічний навчальний заклад «сумське вище професійне училище будівництва і дизайну». Учні не тільки  побачили майстерність у приготуванні різних страв та напоїв, а й могли покуштувати смаколиків. Висловлюємо щиру подяку педагогічномим та учнівськомим колективам ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» за цікаву, змістовну,  корисну та «смачну» інформацію.

Новини | Просмотров: 116 | Дата: 10.02.19 | Комментарии (0)

Майстер-клас в кафе грузинської кухні «Стумарі»

18 вересня 2018 року продуктивно та пізнавально був проведений майстер-клас для учнів, які навчаються кухарській справі, в кафе грузинської кухні «Стумарі». Наші учні завітали до сонячної Грузії. Шеф-кухар кафе «Стумарі» Темурі зустрічав гостей з притаманною кавказькою гостинністю та поділився своїм досвідом та особливостями та тонкощами приготування національної страви.

         Майбутні кухарі мали  можливість не тільки спостерігати за ефектним приготуванням «Хачапурі по-аджарські», але  і особисто приготувати свою першу грузинську страву, також вразила екскурсія, яку провели для учнів на цьому підприємстві. Вражень та емоцій було дуже багато!

Новини | Просмотров: 114 | Дата: 19.09.18 | Комментарии (0)


1-20 21-40 ... 121-140 141-160 161-163